De Donkse zesse 2024

Wanneer?
Zaterdag 7 september 2024 vanaf 11u.

Waar?
Feesttent Centrum Donk (Pastoor De Swaeflaan, Maldegem)

Wat?
Loopwedstrijd doorheen Donk.

Afstanden:

  • Kids Run (500m; deels begeleid) –> GRATIS
  • 6km –> 6 euro
  • 12km –> 6 euro

Inschrijven?
*Klik hier om in te schrijven voor de Donkse zesse
Gelieve nadat het inschrijvingsformulier werd ingevuld, het juiste bedrag te storten op rekeningnummer BE46 6528 0686 0836 met vermelding van: ‘naam + achternaam DD6 2024’

Goed om weten:
*Lopers melden zich minstens een half uur voor aanvang aan bij de inschrijfstand. Daar ontvang je belangrijke info alsook je persoonlijk startnummer.
*De tijdsregistratie gebeurt elektronisch door Kraftman Chrono timing. Dit zal gebeuren a.d.h.v. een chip die je na aanmelding de dag zelf zal krijgen. De tijden zijn live te volgen op een scherm, alsook online op https://kraftmanchronotiming.be/
*Het parcours wordt op cruciale plaatsen voorzien van seingevers.
*Bij onvoorziene omstandigheden of betwistingen neemt de organisatie (vzw Feestcomité Donk) een beslissing. Deze beslissing kan niet worden aangevochten. We rekenen hier vooral op de fair-play van elke deelnemer. Ook wij zullen er alles aan doen om dit sportevenement zo eerlijk mogelijk te laten verlopen.
*Daar wij niets voor niets het Feestcomité zijn, dragen wij fair-play hoog in het vaandel. Wij gaan er dan ook van uit dat dit onder de lopers ook het geval is. (vb: snellere lopers vlot doorlaten etc.) Elke vorm van onsportief gedrag kan leiden tot een diskwalificatie (beslissing van organisatie).
*Wie het inschrijvingsgeld niet betaalt voor de start, mag niet starten aan de wedstrijd. Wij krijgen namelijk ook te maken met heel wat vaste kosten om dit evenement te organiseren.