Donk kermis 2020 VOLLEDIG geannuleerd!

Beste Donkenaar, beste bezoeker van Donk kermis, beste feestvierder(s)…

Vorige week viel, na een grondig intern overleg, de definitieve beslissing omtrent de organisatie van Donk kermis 2020. Ook al was de organisatie van enkele activiteiten reeds opgestart, toch werd beslist dat Donk kermis 2020 volledig zal worden geannuleerd!

Deze spijtige maar weloverwogen beslissing was geen eenvoudige keuze, maar wij dienen als vzw Feestcomité Donk ook onze verantwoordelijkheden op te nemen. COVID-19 was en is nog steeds een smerige spelbreker voor het organiseren van massa-evenementen, en dit is niet anders voor onze jaarlijkse kermis.

Zowel de financiële onzekerheden maar vooral de vele (hygiënische) veiligheidsvoorschriften maken het bijna onmogelijk voor onze vereniging om Donk kermis 2020 onder veilige omstandigheden te organiseren en te laten doorgaan.

Vzw Feestcomité Donk is dan ook niet aansprakelijk/verantwoordelijk voor eventuele initiatieven die wel zouden plaatsvinden tijdens het Donk kermis weekend.

Het wordt dus nu al uitkijken naar Donk kermis 2021, want in goede omstandigheden geven we er dan opnieuw een stevige lap op. Noteer alvast 10, 11 en 12 september 2021 in jullie agenda! We hopen jullie dan opnieuw te mogen verwelkomen alsook op de andere activiteiten die we tussentijds nog organiseren.

Hou het gezond en draag zorg voor elkaar! Graag tot binnenkort.
vzw Feestcomité Donk
https://www.feestcomitedonk.be

https://www.facebook.com/groups/106994316116663

——————————————————————————————————————————–

1 reactie op “Donk kermis 2020 VOLLEDIG geannuleerd!”

  1. Beste leden van ‘Feestcomité Donk’,

    De beslissing om Donk kermis 2020 niet te laten doorgaan, vind ik heel verstandig en moedig. Veel mensen bij elkaar brengen is inderdaad geen goed idee. Het stelt me dus wel gerust dat het niet doorgaat. Natuurlijk hadden we het allemaal liever anders gezien, maar nu meer dan ooit komt ‘hou je gezond’ op de eerste plaats. Als we nu zoveel mogelijk risico’s vermijden, kunnen we in september 2021 hopelijk weer kermis vieren.
    Bedankt en ook ik zeg: ‘hou jullie gezond!’.

    Anne Cherlet

    Beantwoorden

Geef een reactie